Viaggio in Islanda

Citaat

'Logica brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal.'

Albert Einstein

Home Galeriet
GalerieT
Galeriet PDF Afdrukken E-mailadres

Gevoel-ontwikkelende en creativiteit-bevorderende activiteiten;

Naast creatieve therapie en creatieve ateliers legt Riet Groven zich toe op het motiveren van mensen, om hun gevoelens vorm te geven en hun intuïtie meer te ontwikkelen; en dit o.a. ook via creatieve activiteiten: zie beneden aan de pagina 'creatieve therapie en atelier'

Tentoonstelling 'Zijn' van 30 september 2016 tot 16 oktober 2016 VOC Hasselt

van 2001 tot 2010:

- Tentoonstellingen van 2001 tot 2014

- Het project art-in-spirit; "kinderen helpen kinderen" 2008 ten voordele van CHILD FOCUS (zie onderaan deze pagina)

- 'Hasselt kunstbelevingsroute' - voor kinderen én ouders/begeleiders (zie filmreportage op you tube)


Galeriet: 

Riet wil volwassenen én kinderen motiveren om zich creatief te uiten. Je zal bij Riet ook werken van haar hand vinden die door de jaren heen door haar opleidingen; creatieve therapie en gegradueerde in de plastische kunsten, schilderkunst, beeldhouwkunst en grafiek, geëvolueerd zijn. Bij Galeriet vind je nog steeds een mooie selectie artistieke geschenken en originele kunstobjecten; o.a. schilderijen, beelden in keramiek en brons, glas, mixed media, enz.

OPENINGS-TIJDEN Galeriet:   

Kom een vrijblijvend een kijkje nemen na afspraak; 0473/26 95 67      

Menig kunstliefhebber heeft bij Galeriet, via haar tentoonstelligen reeds mooie objecten ontdekt... Via de verkoop van betaalbare kunst en originele artistieke geschenken draagt ze als Creatief Therapeut in haar vrije tijd nog steeds haar steentje bij, om gevoelexpressie, waardering voor creativiteit, enz. te bevorderen

Nu steeds meer mensen geboeid worden door zingeving, bewuster willen gaan leven en meer expressie gaan geven aan hun gevoel en innerlijke communicatie, krijgt GalerieT meer en meer betekenis.

Lees meer...
 
Inspiratie PDF Afdrukken E-mailadres

AiraneEen belangrijk uitgangspunt is de gulden snede: de verdeling van een lijnstuk in twee delen in een speciale verhouding. Bij de gulden snede verhoudt het grootste van de twee delen zich tot het kleinste, zoals het gehele lijnstuk zich verhoudt tot het grootste. Die als ideaal beschouwde verhouding komt vaak voor in de klassieke architectuur, de schilderkunst en ook in de natuur; en dus ook het innerlijk groei-proces van de mens verloopt via een natuurlijke evolutie.

Lees meer...